Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
12 berichten.
Serge en Bianca Serge en Bianca schreef op 27 november 2017 om 16:55:
Beste Hans, Bedankt voor je optreden bij ASSA ABLOY gisteren. Het was een groot succes. De kinderen hebben genoten en we hebben vele positieve reacties van ouders ontvangen! Erg leuk! Complimenten!
Angelina Angelina schreef op 7 oktober 2017 om 07:31:
Beste Hans, bijna 1 week verder maar ik wil u via deze weg ONWIJS bedanken voor de super dag die u de kinderen heeft bezorgd! De kids praten er op school nog steeds over......! Zelfs mijn familie en vrienden hebben onwijs genoten van de goocheltrucs...en ik ook natuurlijk. U bent erg gedreven en een echte vrolijke clown zoals een clown hoort te zijn geen poespas gewoon een topper! BEDANKT en wellicht tot volgend jaar misschien weer als de kids geen andere wensen hebben Hahahaa..... maar iniedergeval tot ZIENS absoluut! Met vriendelijke groet, Angelina
Anja Anja uit Rotterdam schreef op 27 juni 2017 om 19:35:
Afgelopen zondag heeft Hans op onze bazar de kinderen blij gemaakt met zulke leuke ballon creaties en ook nog een stukje goochelen. De kinderen (en ook de grote mensen) stonden met hun monden open van verbazing! Bedankt Hans, het was erg leuk.
Djoeke Duivenvoorden Djoeke Duivenvoorden uit Lisserbroek schreef op 2 april 2017 om 21:59:
Dag Max, Namens alle kinderen (en dus ook de ouders) heel erg bedankt voor je optreden vandaag. Ze hebben genoten en wij hadden geen kind aan ze. Top!
speeltuin groene dorp speeltuin groene dorp uit alphen aan den rijn schreef op 14 december 2016 om 22:38:
Max (hans)de Ballonnenclown heeft vandaag tijdens de opening van de nieuwe speeltuin een onvergetelijke indruk achter gelaten. Wat een ontzettend leuke "act" . De kinderen zijn helemaal fan, van Max en zijn mooie balloncreaties. Sommige kinderen vroegen al of de clown de volgende keer ook weer komt. Ik kan u zeker Max de clown aanraden, mede door hem is ons openingsfeest een groot succes geworden. Hopelijk tot een volgende feestje!
Brusse Brusse uit Rotteram schreef op 6 november 2016 om 21:05:
Beste Hans, Hartelijk dank voor je geweldige optreden! Onze zoon heeft echt een top verjaardag gehad! Krijg ook alleen maar complimenten hoe leuk de show was! Ook van de kindjes zelf. Ook was je er langer dan de geplande tijd. Maar dat maakte je helemaal niet uit en maakte voor iedereen een mooie balloncreatie. Nogmaals bedankt voor de leuke top middag!
Wendela Wendela uit Zoetermeer schreef op 14 oktober 2016 om 09:14:
Beste Hans, je voorstelling als goochelaar was top! De kinderen hebben genoten en waren super blij met de balloncreaties. M'n dochter voelde zich helemaal jarig dankzij jou! Hartelijke groet, Wendela
Margriet Margriet schreef op 19 september 2016 om 14:09:
Hans heeft tijdens het feestje van onze kinderen een hele leuke goochelshow gegeven verkleed als clown. De kinderen hebben genoten en zich verbaasd over hoe hij nou papiertjes in snoepje kan toveren. Daarna heeft hij voor ieder kind een eigen balloncreatie gemaakt. In een minuut maakt hij van een ballon een willekeurig beestje of bloemetje. Echt heel leuk om te zien. Dank je Hans voor je optreden op de verjaardag!
Maarten en Simone Havinga Maarten en Simone Havinga uit Zoetermeer schreef op 19 september 2016 om 12:17:
Beste Hans, 9-9 ben je bij ons geweest om onze kindjes en die van onze gasten te entertainen op onze bruiloft. De kindjes waren zo tevreden en verrast. Nogmaals super bedankt en wie weet tot een volgende keer.
Jennifer Jennifer uit Zoetermeer schreef op 28 augustus 2016 om 23:35:
Beste Hans, bedankt voor je leuke optreden tijdens ons buurtfeest. Zowel de kinderen als de ouders vonden je voorstelling geweldig! En wat maak je een mooie ballondecoraties, heel knap. Het was mede dankzij jou een top dag!
Anneke en Henk Langstraat Anneke en Henk Langstraat schreef op 15 juli 2016 om 08:46:
Beste Hans, zowel de gasten, als wij hebben genoten van je ontzettend leuke balloncreaties, die waren helemaal TOP! De kinderen vonden het geweldig ze kwamen soms wel 3 keer bij je langs voor een nieuwe creatie te laten maken.Voor iedereen een aanrader die op zoek is naar een leuk en vrolijk intermezzo op zijn of haar feestje! Het maakte onze 40 jarige trouwdag in ieder geval helemaal af! Hartelijke groet van Anneke en Henk Langstraat
Sandra Sandra uit Zoetermeer schreef op 15 juli 2016 om 08:40:
Nogmaals bedankt voor de mooie en gezellige ballonnenact van vandaag! De kinderen en de ouders waren weer erg enthousiast. Basisschool Noordeinde Zoetermeer