Kinderpartijtjes

Hans verzorgt als Max de Goochelclown, Hans de Goochelaar of Iggy de Goochelpiraat, een vrolijk programma met goochelen, ballonnen en clownerie die hij aan de leeftijd van de kinderen aanpast. Ieder kind krijgt naast een onvergetelijke middag, een leuk ballonnenbeestje mee naar huis.

 

Buurtfeesten, braderieën en winkelcentra

Op Straat- en Buurtfeesten begint Max de Goochel/Ballonnenclown meestal met een centrale, verrassende en afwisselende clowns/goochelvoorstelling. Daarna maakt hij al rondlopende en grapjes makende, met veel interactie met de kinderen allerlei kleurrijke, bijzondere en opvallende balloncreaties.

 

Clubs en verenigingen

Of het nu binnen is of buiten, voor 50 kinderen of 500, een goochelvoorstelling is altijd een succes tijdens uw clubfeest. Ook ter viering van de start of juist het einde van het (sport)seizoen, een verjaardag of jubileum.

 

Volwassenen

Hans Scheven biedt u een komisch, afwisselend en interactief goochelprogramma voor volwassenen. Een centrale voorstelling voor een groep, rondlopend als tafelgoochelaar, of een combinatie van die 2.

Een leuk intermezzo tijdens uw familiefeest, recepties of als onderdeel van uw club of personeelsfeest.

Nieuwe optie: de Goochelbar: i.p.v. dat Hans rondloopt en de mensen “lastigvalt” aan de diverse tafeltjes, staat Hans achter zijn Goochelbar op 1 plek in de zaal. Zij die geïnteresseerd zijn in goochelen, dan wel vermaakt willen worden, kunnen wanneer zij dat willen naar de Goochelbar gaan. Daar vertoont Hans allerlei komische en interactieve trucjes. 1 op 1 of in kleine groepjes.